Over mij

Angelique
Studiereis Curaçao januari 2024

Angelique van Kuijck

Mijn naam is Angelique van Kuijck, geboren in 1969 als roodharige te Etten-Leur en ik woon samen met mijn zoon Kick & hondje Doris.

Reeds op jonge leeftijd heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste & parfumerie succesvol afgerond. Nadat ik een tijd een andere weg ingeslagen ben, heb ik mijn vak in 2006 weer opgepakt. In eerste instantie met Permanente Make-up en later ook weer met gezichtsbehandelingen. Middels bijscholing ben ik de behandelingen steeds verder gaan uitbreiden. Via U-Consultancy heb ik inmiddels de Basis en Vervolgopleiding Dermatologie afgerond (2023) en recent de Masterclass “Preventie en Herkenning Huidkanker” afgerond op Curaçao (2024)

Bij mij ben je geen nummer maar krijg je de aandacht die je verdient. Optimaal genieten van kwaliteit & beleving in een sfeervolle salon aan huis. Ik zal jouw natuurlijke schoonheid versterken en waar nodig verbeteren met de producten van Belleza Violeta. Deze zijn vegan & dierproefvrij en bovendien biologisch want de natuur geeft ons prachtige ingrediënten met heilzame & verzorgende waarden!

Ik heb gekozen voor Belleza Violeta want ik vind niet alleen dat je lief voor jezelf moet zijn maar ook lief voor de wereld en daarmee ook ons milieu & de dieren. Dat brengt mij bij mijn andere grote passie: mijn werk als vrijwilligster bij de Stichting Egelopvang in Roosendaal (de enige in Brabant/Zeeland). Zoals mijn meeste klanten inmiddels weten, staat er een Egel spaarpot in de salon waar ik eventuele fooi in doe en deze elk jaar rond de kerstdagen doneer aan de opvang.

Liefs, Angelique

Sfeerimpressie salon