Beoordelingen

pexels-secret-garden-931158

Hieronder lees je beoordelingen van mijn klanten. Wil je ook een beoordeling achterlaten? Graag! Dat kan je onderaan deze pagina doen.

25 mei 2024

Heel lang getwijfeld want het is toch je gezicht toen toch maar een afspraak gemaakt.

En nu super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen, het is zo prachtig en nauwkeurig gedaan. Je hebt er een vaste klant bij Angelique!

Carla
17 oktober 2023

Als het gaat zou ik 10 sterren geven, Angelique is heel vriendelijk en heel goed in haar vak, in mijn geval permanente make-up.

Zeker de moeite om naar toe te gaan.

Petra
12 juli 2023

Afgelopen vrijdag was ik gast en getuige op de bruiloft van mijn schoonzusje, ik heb hiervoor mijn make-up door Angelique laten doen.

Ik draag zelf op wat mascara en oogpotlood na geen make-up dus ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik was absoluut tevreden met het eindresultaat en ik heb er veel leuke reacties op gekregen.

Cindy de Vries
9 juli 2023

Een schoonheidsbehandeling bij Angelique kan ik iedereen aanbevelen! Je wordt hartelijk en persoonlijk ontvangen. Angelique luistert heel goed naar je wensen en dringt je niets op. Ze geeft fijn advies en heeft kennis van alle mogelijke huidbehandelingen.

Haar salon is keurig verzorgd en straalt rust uit. Tussendoor ook nog tijd voor een heerlijk kopje koffie/thee met een snoeperijtje.

Kortom een moment voor jezelf bij Angelique zal goed uitpakken!

Hedwig
15 juli 2022

Vandaag voor de eerste keer een permanente eyeliner laten zetten, wat best een beetje spannend is. Maar het viel alles mee. Mede doordat je bij Angelique fijn wordt ontvangen, snel op je gemak bent, zij zeer professioneel is en duidelijke uitleg geeft. Het resultaat is prachtig! Had ik veel eerder moeten doen.

Carla
26 april 2022

Na lang twijfelen de stap genomen om een eyeliner te laten zetten.

Ik ben blij dat ik bij Angelique terecht ben gekomen.

Angelique is zeer kundig en geduldig, je voelt je echt op je gemak bij haar.

Ze heeft een hele mooie ingerichte salon.

Ik heb een afspraak gemaakt voor een schoonheidsbehandeling, daar kijk ik al enorm naar uit.

Bianca
3 februari 2022

Ik ben super tevreden met het resultaat van de permanente make-up van mijn wenkbrauwen. Een mooie natuurlijke uitstraling heeft ze weten te creëren .

Angelique is een échte professional. Ze werkt rustig en heel precies. De behandeling was geheel pijnloos en

ook haar nazorg is prima. Goede informatie en crème in een leuke “goodiebag̶1; en een vriendelijke app of alles naar wens was verlopen.

Ze is een ontzettend aardige vrouw. Ik zal bij je blijven komen voor behandelingen !

Heidi
18 januari 2022

Vandaag weer bij Angelique geweest. Mijn pmu eyeliner nog ietsje bijgewerkt zodat deze nu helemaal perfect is zoals ik hem wilde. Nadat de basis al eerder door haar was gezet in twee behandelingen. De hele behandeling was pijnloos. Angelique adviseert, stelt je gerust, is heel vriendelijk en professioneel. Had ik jaren eerder moeten doen.

Vandaag ook een schoonheidsbehandeling gehad. Deze was heerlijk. Echt ontspannend. Een aanrader.

Ze heeft er een nieuwe vaste klant bij aan mij.

Andrea
9 september 2021

We zijn voor de 3de keer geweest voor onze permanente make-up. Ontzettend tevreden over het resultaat.

Behandeling verloopt prettig, professioneel maar vooral gezellig.

Rietje en Jessica
21 juli 2021

Ik heb gisteren voor de 2e keer mogen genieten van de schoonheidsbehandeling bij Angelique. Wederom genoten van de zowel professionele als persoonlijke manier waarop Angelique te werk gaat. Zeer tevreden! Wellicht ga ik nog eens de permanente eyeliner laten zetten. Heb daar alle vertrouwen in.

Merci Angelique!

Groetjes,

Monique

Monique
29 juni 2021

Vandaag terug geweest voor de nabehandeling van mijn PMU wenkbrauwen!

Zorgvuldig

Precies

Secuur

Verfijnd

Luistert

Adviseert maar dringt niet aan!

Zo heb ik de afgelopen 2 behandelingen ervaren bij Angelique.

Een heel tevreden klant erbij!!!

Niet twijfelen, gewoon gaan!

Esther
16 april 2021

Ik kan Angelique aan iedereen aanraden! Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in een persoonlijk advies.

Ik heb zowel mijn eyeliner als mijn wenkbrauwen laten doen. Het eindresultaat is heel natuurlijk en oogt zeer professioneel . Kortom een aanrader!!

Ingrid
29 maart 2021

Ik ben bij Angelique terecht gekomen voor een mooie permanente eyeliner boven mijn ogen, waar ik nog steeds blij mee ben. Nu blijf ik bij haar komen voor een fijne gezichtsbehandeling. Een heerlijk verwen moment en Angelique laat je er optimaal van genieten.

Floor
8 maart 2021

Sinds een aantal jaar kom ik voor een schoonheidsbehandeling bij Angélique en wat mij betreft is ze de beste! De rust, de heerlijke massage en het kopje thee met lekkers achteraf.. Een verwen moment voor jezelf!

Femke
7 maart 2021

Ik kom al jaren bij Angelique, de eerste keer voor de permanent make-up, eye liner boven en onder. Dat is prachtig gelukt en ook na ongeveer drie jaar nog prachtig. Nu ga ik elke maand voor de heerlijke comfortbehandeling, vooral de massage vind ik zalig. Angelique heeft veel oog voor sfeer en voor details. De smaakvolle inrichting van haar salon, haar warme aandacht en de mooie producten maken een bezoek aan Angelique elke keer weer tot een heerlijk ontspannende ervaring.

Suzanne
14 september 2018

Vandaag voor een herhalingssessie bij Angelique op de stoel gezeten. Angelique zorgt dat je jezelf op je gemak voelt. Angelique is perfectionistisch dus je krijgt het mooiste resultaat. Angelique is warm, vriendelijk en oprecht. Ik zou jokken als ik zeg dat het niet gevoelig is pijn is een te groot woord. Angelique sleept je er doorheen en daarna. Ik ben superblij met het eindresultaat. Dankjewel lieve Angelique.

Pattie
15 augustus 2018

Na een lange tijd eindelijk de stap gezet om een lijntje boven mijn ogen te laten zetten. Ik vond het best spannend. Het is toch iets wat je niet zo maar even doet. Vooraf een intake gesprek over de behandeling en Angelique luistert goed naar je wensen. Dat gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel. Wat ik heel fijn vond dat tijdens de behandeling stap voor stap wordt verteld wat er gaat gebeuren. De behandeling op zich is goed te doen. Angelique heeft het perfect gedaan, niet te opvallend, ziet er natuurlijk uit. Super blij mee!! Ik ben enorm tevreden over de service, het advies en het meedenken van Angelique. Als je er aan denkt om permanente make-up te laten zetten, zou ik zeggen; door Angelique laten doen!

Wilma
9 september 2017

Deze zomer boven en onder eye liner laten zetten. Dat had ik veel eerder moeten laten doen. Heel tevreden met het resultaat. Angelique geeft duidelijke uitleg wat te doen na de behandeling. Fijne sfeer. Een aanrader!

Marielle
21 juli 2016

Al lukt niet alles in 1 keer bij mij, Angelique blijft optimistisch. En daar word je blij van. Graag ga ik terug naar Angelique, ze doet grote dingen in dat kleine kamertje!

JEANNINE
15 juli 2016

Bedankt voor mijn mooie pmu wenkbrauwen! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ook over je pijnloze manier van werken! Ik kom zeker bij je terug als het weer nodig is! Groetjes Rebecca

Rebecca
23 mei 2016

3 Weken geleden heeft Angelique mijn eyeliner een “touch-up” gegeven. 2 Jaar geleden heb ik mijn ogen elders laten doen. Geen goede kleur en een pijnlijke behandeling. Nu bij Angelique; de behandeling veel minder pijnlijk en een mooie kleur eyeliner. Ik ben heel tevreden. Ook over de ontvangst, de rust van Angelique en de zorgvuldigheid waarmee ze werkt. Ik raad iedereen aan om voor permanente make-up naar Angelique te gaan.

Stefanie Vermeulen- Bakker
10 april 2014

Een aantal jaar geleden na lang twijfelen mijn eyeliner bij Angelique laten zetten, het ging met perfectie! Ze is zo ontzettend precies en secuur dat ik afgelopen maart heb besloten om mijn wenkbrauwen ook te laten doen. Komende week een afspraak voor de laatste paar puntjes, ik ben er ontzettend tevreden!! Onlangs vriendinnen langs gestuurd voor een eyeliner bij Angelique en ook deze zijn ontzettend tevreden!

Jill
25 juni 2012

Heb al een paar jaar een eyeliner onder en afgelopen oktober heb ik deze bi laten werken en wat breder laten maken, super gedaan heb alleen nog maar complimenten gehad. de service is ook heel goed en het is er erg gezellig.

Carola

Beoordeling insturen